Fortsätt till huvudinnehåll

#256 - The Devil All the Time

Avsnitt 230: #Uncut Gems

Det är inte ofta vi recenserar en Adam Sandler-film, men i veckans avsnitt är det precis det som sker då vi har sett hans hyllade insats i dramat Uncut Gems. Blev han bestulen på en Oscarsnominering tro? I trailerkollen tar vi en titt på Wes Andersons nya rulle The French Dispatch som fullkomligt skriker just "Wes Anderson". Vi får även ett smakprov på historiska dramafilmen Resistance med Jesse Eisenberg i huvudrollen. Trevlig lyssning!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Avsnitt 204: #Wine Country

I veckans avsnitt vankas det komedi när vi recenserar den nya netflix-rullen Wine Country, regisserad av ingen mindre än Amy Poehler.  I trailerkollen får vi se Linda Hamilton göra comeback som actionhjältinnan Sarah Connor i Terminator: Dark Fate. Vi granskar även de senaste smakproven på Quentin Tarantinos Once Upon a Time in Hollywood och kostymdramat Downton Abbey. Trevlig lyssning!

Avsnitt 249: #The King of Staten Island

I veckans avsnitt recenseras Judd Apatows nya komedifilm The King of Staten Island och i trailerkollen betar vi av romantiska ungdomsdramat Chemical Hearts samt actionrullen Honest Thief med Liam Neeson. Trevlig lyssning!

Avsnitt 182: The Land of Steady Habits

Ben Mendelsohn är en skådis som förtjänar all uppmärksamhet han kan få och därför passar vi på att recensera den nya Netflix-filmen "The Land of Steady Habits". I trailerkollen granskas Clint Eastwoods senaste film "The Mule",  där han också spelar huvudrollen. Vi får även ett smakprov på remaken av den franska feel good-filmen "En oväntad vänskap", nu kallad "The Upside", med Bryan Cranston och Kevin Hart i huvudrollerna och slutligen teasertrailern till "Rocketman", filmen om Elton Johns liv. Trevlig lyssning!