Fortsätt till huvudinnehåll

#290 - Waterworld (1995)

 

#276 - Årets film 2020


 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Avsnitt 118: #Jack Reacher: Never Go Back

I veckans avsnitt får vi i inledningen bl.a. höra Sebastian dela sitt starkaste Vasalopps-minne och Ted ger en rapport om hur Emma Stone mår. Därefter blir det recension av actionfilmen "Jack Reacher: Never Go Back" med Tom Cruise. Avslutningsvis går vi vidare till trailerkollen där vi har sett Ryan Reynolds och cameokungen Stan Lee i den nyligen släppta teasern till "Deadpool 2". Trevlig lyssning!

Avsnitt 182: The Land of Steady Habits

Ben Mendelsohn är en skådis som förtjänar all uppmärksamhet han kan få och därför passar vi på att recensera den nya Netflix-filmen "The Land of Steady Habits". I trailerkollen granskas Clint Eastwoods senaste film "The Mule",  där han också spelar huvudrollen. Vi får även ett smakprov på remaken av den franska feel good-filmen "En oväntad vänskap", nu kallad "The Upside", med Bryan Cranston och Kevin Hart i huvudrollerna och slutligen teasertrailern till "Rocketman", filmen om Elton Johns liv. Trevlig lyssning!

Avsnitt 249: #The King of Staten Island

I veckans avsnitt recenseras Judd Apatows nya komedifilm The King of Staten Island och i trailerkollen betar vi av romantiska ungdomsdramat Chemical Hearts samt actionrullen Honest Thief med Liam Neeson. Trevlig lyssning!